- 5 Resultados
precio mínimo: € 0,90, precio máximo: € 7,61, precio promedio: € 3,67
1
Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters
Pedir
por Indigo.ca
C$ 9,99
(aprox. € 7,61)
PedirEnlace patrocinado

Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters - libro nuevo

ISBN: 9780241951835

As well as being the author of The Three Musketeers, Alexandre Dumas was also an enthusiastic gourmand and expert cook. His Grand Dictionnaire de Cuisine, published in 1873, is an encyclo… Más…

new in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
2
Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters
Pedir
por Indigo.ca
C$ 9,99
(aprox. € 7,21)
PedirEnlace patrocinado
Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters - libro nuevo

ISBN: 9780241951835

As well as being the author of The Three Musketeers, Alexandre Dumas was also an enthusiastic gourmand and expert cook. His Grand Dictionnaire de Cuisine, published in 1873, is an encyclo… Más…

new in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
3
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 1,00
(aprox. € 0,92)
Envío: € 13,871
PedirEnlace patrocinado
Alexandre Dumas:
Red Classics Great Food From Absinthe To Zest: An Alphabet For Food Lovers - Pasta blanda

ISBN: 9780241951835

Penguin UK. Mass Market Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possibl… Más…

Gastos de envío: EUR 13.87 Discover Books
4
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 1,02
(aprox. € 0,90)
Envío: € 6,421
PedirEnlace patrocinado
Dumas, Alexandre:
From Absinthe to Zest: An Alphabet for Food Lovers (Penguin Great Food) - Pasta blanda

ISBN: 9780241951835

Paperback. Very Good., 3, Paperback. Very Good., 3

GBR, GBR - Gastos de envío: EUR 6.42 World of Books Ltd, World of Books Ltd
5
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 1,80
(aprox. € 1,70)
Envío: € 8,241
PedirEnlace patrocinado
Dumas, Alexandre:
From Absinthe to Zest: An Alphabet for Food Lovers (Penguin Great Food) - Pasta blanda

ISBN: 9780241951835

Paperback. Very Good., 3

Gastos de envío: EUR 8.24 World of Books Ltd

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters

An encyclopaedic collection of ingredients, recipes and anecdotes, from Absinthe to Zest via cake, frogs' legs, oysters, Roquefort and vanilla. It includes recipes for bamboo pickle and strawberry omelette, advice on cooking various manners of beast from bear to kangaroo.

Detalles del libro - Red Classics Great Food From Absinthe To Zest by Alexandre Dumas Paperback | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9780241951835
ISBN (ISBN-10): 0241951836
Tapa dura
Tapa blanda
Año de publicación: 2011
Editorial: Alexandre Dumas
112 Páginas
Peso: 0,088 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2009-06-28T00:15:07+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2024-04-13T23:12:24+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9780241951835

ISBN - escritura alterna:
0-241-95183-6, 978-0-241-95183-5
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: alexandre dumas, dumas mützelburg
Título del libro: alphabet, absinth, the lovers, only lovers, food for love, lover, grand dictionnaire cuisine, food great, dumas food, zest


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9780141966915 From Absinthe to Zest: An Alphabet for Food Lovers Alexandre Dumas Author (Ken Robinson)


< para archivar...