- 5 Resultados
precio mínimo: € 14,34, precio máximo: € 37,03, precio promedio: € 21,56
1
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
Pedir
por Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 15,87
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Culinary Institute of America, CIA:

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Pasta blanda

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.37 kg, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Business & Kar… Más…

Gut Gastos de envío:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) BuReKa
2
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
Pedir
por amazon.de
€ 24,70
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado

Culinary Institute of America, CIA:

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Pasta blanda

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.37 kg, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Business & Kar… Más…

Gastos de envío:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00)
3
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
Pedir
por Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 15,87
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Culinary Institute of America, CIA:
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Pasta blanda

2008

ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Verkaufsrang: 4214, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Bus… Más…

Gut Gastos de envío:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) BuReKa
4
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
Pedir
por Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 14,34
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Culinary Institute of America, CIA:
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Pasta blanda

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Verkaufsrang: 4214, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Bus… Más…

Gastos de envío:Auf Lager. (EUR 0.00) Amazon US
5
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide - The Culinary Institute of America (CIA)
Pedir
por amazon.co.uk
£ 32,07
(aprox. € 37,03)
Envío: € 3,231
PedirEnlace patrocinado
The Culinary Institute of America (CIA):
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide - Pasta blanda

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons, Paperback, Auflage: 3, 60 Seiten, Publiziert: 2008-01-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.17 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Gourmet, Entertaining & S… Más…

Gut Gastos de envío:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.23) rbmbooks

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger is one of the most important courses culinary students take--and it's often the first kitchen station that a new chef will encounter. This definitive guide has been thoroughly revised to reflect the latest garde manger trends, techniques, and flavors, including new information on topics such as brining ratios, fermented sausages, micro greens, artisanal American cheeses, tapas menus, "action" buffet stations, and ice carving. With over 540 recipes, including 100 created new for this edition, and more than 340 all-new photographs illustrating step-by-step techniques and finished dishes, this new edition of "Garde Manger" is an indispensable reference for culinary students and working chefs everywhere.

Detalles del libro - Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide


EAN (ISBN-13): 9780470282267
ISBN (ISBN-10): 0470282266
Tapa blanda
Año de publicación: 2008
Editorial: John Wiley & Sons
56 Páginas
Peso: 0,159 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2008-02-16T15:17:02+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-10-07T01:57:42+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9780470282267

ISBN - escritura alterna:
0-470-28226-6, 978-0-470-28226-7
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: manger, cold, america, cia
Título del libro: garde manger, mange, the kitchen, from craft art


< para archivar...