- 5 Resultados
precio mínimo: € 1,29, precio máximo: € 103,00, precio promedio: € 25,47
1
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 2,75
(aprox. € 2,33)
Envío: € 9,611
PedirEnlace patrocinado
Hudson, B.J.F.:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - encuadernado, tapa blanda

1984, ISBN: 9780853342717

Academic Press Inc, 1982. Volume 4. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In poor condition, suitable as a r… Más…

GBR, GBR - Gastos de envío: EUR 9.61 Anybook Ltd, Anybook Ltd
2
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 1,41
(aprox. € 1,29)
Envío: € 20,061
PedirEnlace patrocinado

B. J. F. Hudson:

Developments in Food Proteins-3 (Developments Series) - encuadernado, tapa blanda

1984, ISBN: 9780853342717

Elsevier Applied Science, 1984. *Price HAS BEEN REDUCED by 10% until Monday, June 19th (weekend sale item)* 304 pp., illustrations, tables, hardcover, ex library, else text and binding … Más…

Gastos de envío: EUR 20.06 Zubal Books
3
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
Pedir
por amazon.co.uk
£ 14,19
(aprox. € 16,61)
Envío: € 5,621
PedirEnlace patrocinado
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - encuadernado, tapa blanda

1984

ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984-07-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Industrial Chemi… Más…

Gut Gastos de envío:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.62) Absolute Bliss Books
4
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)
Pedir
por amazon.com
$ 112,95
(aprox. € 103,00)
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES) - encuadernado, tapa blanda

1984, ISBN: 9780853342717

Editor: Hudson, B. J. F. Elsevier Applied Science, Hardcover, Publiziert: 1984T, Produktgruppe: Book, 0.23 kg, Engineering & Transportation, Subjects, Books, Food Science, Agricultural Sc… Más…

Gastos de envío:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item. Lieferung von Amazon. (EUR 0.00) Amazon.com
5
Developments in Food Proteins
Pedir
por AbeBooks.com
$ 4,50
(aprox. € 4,10)
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Developments in Food Proteins - encuadernado, tapa blanda

1984, ISBN: 0853342717

[EAN: 9780853342717], Used, good, [PU: Elsevier], Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Books

NOT NEW BOOK. Gastos de envío:Free shipping. (EUR 0.00) Better World Books, Mishawaka, IN, U.S.A. [51315977] [Rating: 5 (of 5)]

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro

Detalles del libro - Developments in Food Proteins-3 (DEVELOPMENTS SERIES)


EAN (ISBN-13): 9780853342717
ISBN (ISBN-10): 0853342717
Tapa dura
Tapa blanda
Año de publicación: 1984
Editorial: Elsevier Applied Science

Libro en la base de datos desde 2008-02-20T11:43:22+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-06-18T05:11:16+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9780853342717

ISBN - escritura alterna:
0-85334-271-7, 978-0-85334-271-7
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: hudson
Título del libro: developments developments proteins series food


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9780853344124 Developments in Food Proteins (B.J.F. Hudson)


< para archivar...