- 5 Resultados
precio mínimo: € 235,57, precio máximo: € 336,71, precio promedio: € 281,37
1
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
Pedir
por lehmanns.de
€ 296,15
PedirEnlace patrocinado
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encuadernado, tapa blanda

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, Muscle foods include a wide range of processed meats and poultry, and therefore represent an important percentage of total worldwide food consumption. The sheer volume of… Más…

Gastos de envío:Does not ship to your country., más gastos de envío
2
Pedir
por alibris.com
$ 270,36
(aprox. € 241,46)
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado

Nollet, Leo M L (Editor), and Toldra, Fidel (Editor):

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encuadernado, tapa blanda

2008, ISBN: 9781420045314

Hard cover, Fine., Sewn binding. Paper over boards. 760 p. Contains: Illustrations, black & white, Tables, black & white, Figures. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect … Más…

Gastos de envío: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPricesLB2
3
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis
Pedir
por amazon.de
€ 235,57
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encuadernado, tapa blanda

2008

ISBN: 9781420045314

CRC Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: Illustrated, 763 Seiten, Publiziert: 2008-11-03T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 3.2 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorie… Más…

IN - IndiaGastos de envío:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Prestivo2
4
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by)
Pedir
por AbeBooks.com
$ 377,01
(aprox. € 336,71)
Envío: € 12,861
PedirEnlace patrocinado
Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by):
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Primera edición

2008, ISBN: 1420045318

Pasta dura

[EAN: 9781420045314], New book, [PU: CRC Pr I Llc], 1st edition. 760 pages. 10.24x7.28x1.77 inches. In Stock., Books

NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 12.86 Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (of 5)]
5
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
Pedir
por lehmanns.de
€ 296,95
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - encuadernado, tapa blanda

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2008

Gastos de envío:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

The Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis provides an overview of the analytical tools currently available for the analysis of meat and poultry products. This book describes the role of these techniques for processing control and evaluation of the final quality. It also presents analytical methodologies to assure the control of different safety concerns related to processing. The text covers technological quality aspects, such as physical sensors and additives; nutritional quality aspects, such as antioxidants and vitamins; sensory quality aspects, such as color, texture, and flavor; as well as safety aspects, such as spoilage detection, microbial foodborne pathogens, contaminants, and allergens.

Detalles del libro - Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis


EAN (ISBN-13): 9781420045314
ISBN (ISBN-10): 1420045318
Tapa dura
Año de publicación: 2008
Editorial: Crc Press Inc
763 Páginas
Peso: 1,490 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2007-05-28T14:28:05+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2024-01-04T14:23:28+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9781420045314

ISBN - escritura alterna:
1-4200-4531-8, 978-1-4200-4531-4
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: fidel, nollet, nollé, per leo, noll, told
Título del libro: processed meats, hand, meat


< para archivar...