- 5 Resultados
precio mínimo: € 5,48, precio máximo: € 87,00, precio promedio: € 30,83
1
Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - Lindy Wildsmith
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 6,41
PedirEnlace patrocinado
Lindy Wildsmith:

Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - libro usado

ISBN: 9781440205125

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical ch… Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
2
Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - Wildsmith, Lindy
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 5,48
PedirEnlace patrocinado

Wildsmith, Lindy:

Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - libro usado

ISBN: 9781440205125

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical ch… Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
3
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Wildsmith, Lindy
Pedir
por amazon.de
€ 26,95
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Wildsmith, Lindy:
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Pasta blanda

2010

ISBN: 9781440205125

Krause Pubns Inc, Taschenbuch, 287 Seiten, Publiziert: 2010-09-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 2.65 kg, Kochen nach Art der Zubereitung, Kochen & Genießen, Kategorien, Bücher, Fleisch,… Más…

Gastos de envío:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ultimate Treasures DE
4
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Wildsmith, Lindy
Pedir
por amazon.de
€ 87,00
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Wildsmith, Lindy:
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Pasta blanda

2010, ISBN: 9781440205125

Krause Pubns Inc, Taschenbuch, 287 Seiten, Publiziert: 2010-09-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 2.65 kg, Kochen nach Art der Zubereitung, Kochen & Genießen, Kategorien, Bücher, Fleisch,… Más…

Gastos de envío:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
5
Pedir
por alibris.co.uk
€ 28,33
PedirEnlace patrocinado
Wildsmith, Lindy:
Cured: Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - Pasta blanda

2010, ISBN: 9781440205125

Paperback, Gebraucht, guter Zustand, [PU: Krause Publ]

Gastos de envío:más gastos de envío Memphis, TN, One Stop Shop Bookstore

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical changes that occur during the curing process. Learn the treasured age-old techniques for smoking, salting, spicing, marinating, spicing, drying, pickling and potting by following detailed step-by-step instructions, guidelines, hints, tips and artfully displayed color photos. Whether you're a home cook, fishermen, wild game hunter or an inspiring chef, you can give as much of yourself as you like to these artisan crafts.

Detalles del libro - Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw


EAN (ISBN-13): 9781440205125
ISBN (ISBN-10): 1440205124
Tapa blanda
Año de publicación: 2010
Editorial: Krause Pubns Inc
250 Páginas
Peso: 1,202 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2010-03-31T10:58:50+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-08-05T12:33:51+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9781440205125

ISBN - escritura alterna:
1-4402-0512-4, 978-1-4402-0512-5
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: lindy wildsmith
Título del libro: vegetables, fishes, fish, meat, cured slow, spiced


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9781906417413 Cured: Slow Techniques for Flavouring Meat, Fish and Vegetables (Wildsmith, Lindy)


< para archivar...