- 5 Resultados
precio mínimo: € 9,24, precio máximo: € 17,59, precio promedio: € 13,91
1
Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis
Pedir
por BarnesandNoble.com
$ 10,49
(aprox. € 9,24)
PedirEnlace patrocinado
Susan Mahnke Peery, Charles G. Reavis:

Home Sausage Making: How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - libro usado

ISBN: 9781603424516

HOME SAUSAGE MAKING is the classic in the field. Now completely revised and updated to comply with current USDA safety standards, this new edition features 150 recipes. Included in the li… Más…

  - MPN: , SKU 9781603424516 Gastos de envío:zzgl. Versandkosten, más gastos de envío
2
Pedir
por hive.co.uk
£ 11,47
(aprox. € 15,85)
PedirEnlace patrocinado

Storey Publishing LLC:

Home Sausage Making - libro nuevo

2002, ISBN: 9781603424516

HOME SAUSAGE MAKING is the classic in the field. Now completely revised and updated to comply with current USDA safety standards, this new edition features 150 recipes. Included in the li… Más…

  - MPN: , SKU 18100029 Gastos de envío:zzgl. Versandkosten, más gastos de envío
3
Home Sausage Making, How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - Charles G. Reavis, Susan Mahnke Peery
Charles G. Reavis, Susan Mahnke Peery:
Home Sausage Making, How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - libro nuevo

2002

ISBN: 9781603424516

This comprehensive guide to making everything from Vienna Sausage to Spanish-Style Chorizo shows you how easy it is to make homemade sausages. With simple instructions for more than 100 r… Más…

  - Nieuw, Direct beschikbaar Gastos de envío:Direct beschikbaar, más gastos de envío bol.com
4
Pedir
por hive.co.uk
£ 10,04
(aprox. € 11,66)
PedirEnlace patrocinado
Scott Charles:
Home Sausage Making : How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home - libro nuevo

ISBN: 9781603424516

Add just the right amount of sweet, spice, and smoke to your life with mouthwatering sausages made in your own kitchen with this handy guide. ; EPUB; Food & Drink > Cookery by ingredient,… Más…

No. 9781603424516. Gastos de envío:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
5
Pedir
por lehmanns.de
€ 17,59
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Susan Mahnke Peery:
Home Sausage Making - Primera edición

2002, ISBN: 9781603424516

How-To Techniques for Making and Enjoying 100 Sausages at Home, [ED: 1], Auflage, eBook Download (EPUB), eBooks, [PU: Storey Publishing, LLC]

  - Gastos de envío:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro

Detalles del libro - Home Sausage Making


EAN (ISBN-13): 9781603424516
Año de publicación: 2002
Editorial: Storey Books

Libro en la base de datos desde 2009-11-07T20:57:04+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-10-29T09:14:48+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9781603424516

ISBN - escritura alterna:
978-1-60342-451-6
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: peery, mahnke, charles scott
Título del libro: making home


< para archivar...