- 5 Resultados
precio mínimo: € 7,15, precio máximo: € 100,29, precio promedio: € 45,98
1
Global Standard for Food Safety : Guideline for Category 5 Fresh Produce - North American Version by Fresh Produce Consortium - Fresh Produce Consortium
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 7,15
PedirEnlace patrocinado
Fresh Produce Consortium:

Global Standard for Food Safety : Guideline for Category 5 Fresh Produce - North American Version by Fresh Produce Consortium - libro usado

ISBN: 9780117067332

The British Retail Consortium (BRC) has produced guidance on interpretation of requirements to the BRC Global Standard for Food Safety Issue 5 for fresh produce packers falling into categ… Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
2
Brc Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) - British Retail Consortium
Pedir
por AbeBooks.de
€ 100,29
Envío: € 2,901
PedirEnlace patrocinado

British Retail Consortium:

Brc Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) - Pasta blanda

2009, ISBN: 0117067334

[EAN: 9780117067332], Neubuch, [PU: STATIONARY OFFICE Jan 2009], SOCIOLOGY; SOCIAL SCIENCE / GENERAL, Besorgungstitel Neuware - Rare Book Procurement - Focusing on areas of particular iss… Más…

NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 2.90 AHA-Books, Einbeck, Germany [86569176] [Rating: 4 (von 5)]
3
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 8,12
(aprox. € 8,00)
Envío: € 9,851
PedirEnlace patrocinado
British Retail Consortium, NSF-CMi Certification, Fresh Produce Consortium:
Global Standard for Food Safety : Guideline for Category 5 Fresh Produce - North American Version - libro usado

ISBN: 9780117067332

Stationery Office, The. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages., Stationery Office, The, 2.5

Gastos de envío: EUR 9.85 Better World Books
4
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) - British Retail Consortium
Pedir
por lehmanns.de
€ 59,95
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
British Retail Consortium:
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) - Pasta blanda

2009, ISBN: 9780117067332

Buch, Softcover, [PU: Stationery Office Books], Seiten: 34, Stationery Office Books, 2009

Gastos de envío:Versand in 10-20 Tagen. (EUR 0.00)
5
Pedir
por lehmanns.de
€ 54,50
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
British Retail Consortium:
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American) - Pasta blanda

2009, ISBN: 9780117067332

Softcover, Buch, [PU: Stationery Office Books]

  - Gastos de envío:Versand in 10-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)

Focusing on areas of particular issue within the fresh produce industry, this discussion document aims to help companies, auditors and customers understand how to implement the Standards requirements.

Detalles del libro - BRC Global Standard for Food Safety - Guideline for Category 5 Fresh Produce (North American)


EAN (ISBN-13): 9780117067332
ISBN (ISBN-10): 0117067334
Tapa blanda
Año de publicación: 2009
Editorial: Stationery Office Books
34 Páginas
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2010-04-25T06:09:51+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-07-12T15:14:06+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 0117067334

ISBN - escritura alterna:
0-11-706733-4, 978-0-11-706733-2
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: consortium
Título del libro: brc global standard for food safety, american standard, guideline produce


< para archivar...