- 5 Resultados
precio mínimo: € 0,88, precio máximo: € 12,83, precio promedio: € 5,41
1
The Cholesterol Content of Food by Corinne T. Netzer - Corinne T. Netzer
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 5,00
PedirEnlace patrocinado
Corinne T. Netzer:

The Cholesterol Content of Food by Corinne T. Netzer - libro usado

ISBN: 9780440201762

Have your cake and eat it too with this handy, helpful guide! With over 5,000 listings at your fingertips, you'll discover the cholesterol content of your favorite foods--this is the tool… Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
2
Cholesterol Content of Food - Mass Market Paperback By Netzer, Corinne T - GOOD - Corinne T. Netzer
Pedir
por ebay.com
$ 4,08
(aprox. € 3,77)
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado

Corinne T. Netzer:

Cholesterol Content of Food - Mass Market Paperback By Netzer, Corinne T - GOOD - libro usado

ISBN: 9780440201762

Notes: Item in good condition. Cholesterol Content of Food - Mass Market Paperback By Netzer, Corinne T - GOOD Product Id:0440201764 Condition:USED_GOOD Notes:Item in good condition. T… Más…

98.5, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express, DISCOVER, Priority Listing. Gastos de envío:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Economy Shipping], Illinois 605** Montgomery, [TO: Worldwide] (EUR 0.00) second.sale
3
Cholesterol Content of Food - Netzer, Corinne T.
Pedir
por AbeBooks.com
$ 13,88
(aprox. € 12,83)
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Netzer, Corinne T.:
Cholesterol Content of Food - Pasta blanda

1988

ISBN: 0440201764

[EAN: 9780440201762], Used, good, [PU: Dell 1988-07-01], Item is in good condition. Some moderate creases and wear. This item may not come with CDs or additional parts including access co… Más…

NOT NEW BOOK. Gastos de envío:Free shipping. (EUR 0.00) LowKeyBooks, Sumas, WA, U.S.A. [65875000] [Rating: 5 (of 5)]
4
Pedir
por Biblio.com
$ 1,00
(aprox. € 0,88)
Envío: € 14,371
PedirEnlace patrocinado
Netzer, Corinne T:
Cholesterol Content of Food - Pasta blanda

1988, ISBN: 9780440201762

Dell. Mass Market Paperback. 0440201764 Unbeatable customer service, and we usually ship the same or next day. Over one million satisfied customers! . Good. 7/1/1988., Dell, 7/1/1988

  - Gastos de envío: EUR 14.37 Your Online Bookstore
5
Cholesterol Content of Food - Netzer, Corinne T.
Pedir
por amazon.com
$ 4,95
(aprox. € 4,58)
Envío: € 3,691
PedirEnlace patrocinado
Netzer, Corinne T.:
Cholesterol Content of Food - libro usado

1988, ISBN: 9780440201762

Dell, Mass Market Paperback, 222 Seiten, Publiziert: 1988-07-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.11 kg, Subjects, Books, Dell, 1988

Gut Gastos de envío:In stock. Usually ships within 3 to 4 days. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.69) Super Book Sales

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro

Detalles del libro - Cholesterol Content of Food


EAN (ISBN-13): 9780440201762
ISBN (ISBN-10): 0440201764
Tapa dura
Tapa blanda
Año de publicación: 1992
Editorial: Dell

Libro en la base de datos desde 2007-10-10T19:26:18+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-08-25T19:58:35+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 0440201764

ISBN - escritura alterna:
0-440-20176-4, 978-0-440-20176-2
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: netzer
Título del libro: food, cholesterol, the generic book, content, fully booked


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9780936399928 Fawlty Towers: Fully Booked: The Complete Story of the Nation's Favourite Sitcom (Bright, Morris & Ross, Robert)


< para archivar...