- 5 Resultados
precio mínimo: € 5,45, precio máximo: € 145,17, precio promedio: € 104,30
1
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
Pedir
por lehmanns.de
€ 124,30
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Perry Johnson-Green:

Introduction to Food Biotechnology - encuadernado, tapa blanda

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present t… Más…

Gastos de envío:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
2
Introduction to Food Biotechnology
Pedir
por Indigo.ca
C$ 216,50
(aprox. € 145,17)
PedirEnlace patrocinado
Introduction to Food Biotechnology - libro nuevo

ISBN: 9780849311529

Universities throughout the US and the rest of the world offer Food Biotechnology courses. However, until now, professors lacked a single, comprehensive text to present to their students.… Más…

new in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
3
Pedir
por Biblio.co.uk
£ 4,60
(aprox. € 5,45)
Envío: € 5,861
PedirEnlace patrocinado
Johnson-Green, Perry:
Introduction to Food Biotechnology (Contemporary Food Science) - libro usado

ISBN: 9780849311529

CRC Press. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support the African Children's Educational Trust (A-CET). Ex-library, so some stamp… Más…

Gastos de envío: EUR 5.86 Phatpocket Limited
4
Introduction to Food Biotechnology - Perry Johnson-Green
Pedir
por lehmanns.de
€ 128,10
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - encuadernado, tapa blanda

2002, ISBN: 9780849311529

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2002

Gastos de envío:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)
5
Pedir
por lehmanns.de
€ 118,50
Envío: € 13,951
PedirEnlace patrocinado
Perry Johnson-Green:
Introduction to Food Biotechnology - encuadernado, tapa blanda

2002, ISBN: 9780849311529

Hardcover, Buch, [PU: Crc Press Inc]

Gastos de envío:Versand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 13.95)

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Introduction to Food Biotechnology

Unique in its approach, Introduction to Food Biotechnology describes, explains, and discusses biotechnology within the context of human nutrition, food production, and food processing. Written for undergraduate students in Food Science and Nutrition who do not have a background in molecular biology, it provides full explanations of many of the technically difficult aspects of biotechnology. The book addresses a comprehensive range of topics in food biotechnology: cell culture, transgenic organisms, regulatory policy, safety issues, and consumer concerns.

Detalles del libro - Introduction to Food Biotechnology


EAN (ISBN-13): 9780849311529
ISBN (ISBN-10): 0849311527
Tapa dura
Año de publicación: 2002
Editorial: Crc Press Inc
293 Páginas
Peso: 0,567 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2007-05-27T19:21:14+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2022-03-10T23:04:19+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 0849311527

ISBN - escritura alterna:
0-8493-1152-7, 978-0-8493-1152-9
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: johson, john perry, johnson, green
Título del libro: biotechnology introduction, intro biotechnology


< para archivar...