- 5 Resultados
precio mínimo: € 12,23, precio máximo: € 31,75, precio promedio: € 19,84
1
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Burch, Monte
Pedir
por amazon.de
€ 31,75
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado
Burch, Monte:

The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Pasta blanda

2011, ISBN: 9781616081287

Skyhorse Publishing, Taschenbuch, Auflage: Illustrated, 240 Seiten, Publiziert: 2011-03-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: colour illustrations, 1.5 kg, Verkaufsrang: 1386… Más…

Gut Gastos de envío:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ultimate Treasures DE
2
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Burch, Monte
Pedir
por amazon.de
€ 18,43
Envío: € 3,001
PedirEnlace patrocinado

Burch, Monte:

The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Pasta blanda

2011, ISBN: 9781616081287

Skyhorse Publishing, Taschenbuch, Auflage: Illustrated, 240 Seiten, Publiziert: 2011-03-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: colour illustrations, 1.5 kg, Verkaufsrang: 1386… Más…

Gastos de envío:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
3
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Burch, Monte
Pedir
por amazon.de
€ 21,82
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Burch, Monte:
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More - Pasta blanda

2011

ISBN: 9781616081287

Skyhorse Publishing, Taschenbuch, Auflage: Illustrated, 240 Seiten, Publiziert: 2011-03-09T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: colour illustrations, 1.5 kg, Verkaufsrang: 1386… Más…

Gastos de envío:Auf Lager. (EUR 0.00) Amazon US
4
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More Monte Burch Author
Pedir
por BarnesandNoble.com
€ 14,95
PedirEnlace patrocinado
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More Monte Burch Author - libro nuevo

ISBN: 9781616081287

With advice from author, chef and outdoorsman Monte Burch you can impress your family and friends by making all types of sausages in the comfort of your own kitchen.In an easy to follow m… Más…

new in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
5
The Complete Guide to Sausage Making : Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More by Monte Burch - Monte Burch
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 12,23
PedirEnlace patrocinado
Monte Burch:
The Complete Guide to Sausage Making : Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More by Monte Burch - libro usado

ISBN: 9781616081287

Now, with The Complete Guide to Making Sausages, you can impress your familyand friends by making all types of sausages in the comfort of your own kitchen.In an easy to follow manner, wri… Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More

Now, with The Complete Guide to Making Sausages, you can impress your familyand friends by making all types of sausages in the comfort of your own kitchen.In an easy to follow manner, writer-outdoorsman Monte Burch explains howto make sausages using wild game and store-bought meats like pork, chicken, and beef. Learn to make all sorts of delicious variations, including bratwurst, bologna, pepperoni, salami, liver, and smoked sausages. With his advice, you canperfect and master the art of making sausage at home and be the envy of theneighborhood.

Detalles del libro - The Complete Guide to Sausage Making: Mastering the Art of Homemade Bratwurst, Bologna, Pepperoni, Salami, and More


EAN (ISBN-13): 9781616081287
ISBN (ISBN-10): 1616081287
Tapa blanda
Año de publicación: 2011
Editorial: Skyhorse Publishing
226 Páginas
Peso: 0,685 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2012-02-14T07:47:22+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-12-20T16:27:44+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 1616081287

ISBN - escritura alterna:
1-61608-128-7, 978-1-61608-128-7
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: monte burch
Título del libro: salami, bratwurst, the making art, bologna guide, art and home, homemade sausage


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9781626367432 Complete Guide to Sausage Making (Monte Burch)


< para archivar...