- 5 Resultados
precio mínimo: € 8,56, precio máximo: € 38,32, precio promedio: € 24,36
1
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka
Pedir
por AbeBooks.de
CHF 19,50
(aprox. € 19,88)
Envío: € 24,341
PedirEnlace patrocinado
Psilakis, Michael; Foreword by Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - ejemplar autografiado

2009, ISBN: 0316041211

Pasta dura, Primera edición

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brod… Más…

NOT NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 24.34 Autumn Leaves, Allentown, PA, U.S.A. [554689] [Rating: 4 (von 5)]
2
Pedir
por alibris.co.uk
CHF 37,60
(aprox. € 38,32)
PedirEnlace patrocinado

Psilakis, Michael; Foreword By Barbara Kafka:

How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - ejemplar autografiado

2009, ISBN: 9780316041218

Pasta dura, Primera edición

Hardcover, 0316041211., Fine in Fine dust jacket, [ED: 1], A clean and pristine copy, with no signs of use. The excellent jacket is protected by a mylar Brodart cover. There is an inscrip… Más…

Gastos de envío:más gastos de envío Allentown, PA, Autumn Leaves
3
Pedir
por AbeBooks.de
CHF 8,36
(aprox. € 8,56)
Envío: € 40,551
PedirEnlace patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - ejemplar autografiado

2009

ISBN: 0316041211

Pasta dura

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Little, Brown and Company], Jacket, New York, 2009; signed by author on free front end paper; illustrated cloth covered boards; m… Más…

NOT NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 40.55 A Squared Books (Don Dewhirst), South Lyon, MI, U.S.A. [308795] [Rating: 5 (von 5)]
4
Pedir
por AbeBooks.de
CHF 22,33
(aprox. € 22,87)
Envío: € 28,211
PedirEnlace patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - ejemplar autografiado

2009, ISBN: 0316041211

Pasta dura

[EAN: 9780316041218], Gebraucht, wie neu, [PU: Little, Brown and Company], Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., Books

NOT NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 28.21 Sequitur Books, Boonsboro, MD, U.S.A. [53436069] [Rating: 5 (von 5)]
5
Pedir
por alibris.co.uk
CHF 31,55
(aprox. € 32,16)
PedirEnlace patrocinado
Psilakis, Michael; Kafka, Barbara [Foreword]:
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking - ejemplar autografiado

2009, ISBN: 9780316041218

Pasta dura

Hardcover, Like New, signed by author, Inscribed by author. Hardcover and dust jacket. Good binding and cover. Clean, unmarked pages. Ships daily., [PU: Little, Brown and Company]

Gastos de envío:más gastos de envío Boonsboro, MD, Sequitur Books

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking

Filled with heartfelt stories from Psilakis's childhood, "How to Roast a Lamb" provides a personal and irresistible introduction to the vibrant cooking of one of today's hottest culinary stars and offers an intimate celebration of contemporary Greek cuisine.

Detalles del libro - How to Roast a Lamb: New Greek Classic Cooking


EAN (ISBN-13): 9780316041218
ISBN (ISBN-10): 0316041211
Tapa dura
Año de publicación: 2009
Editorial: Little, Brown and Company
288 Páginas
Peso: 1,338 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2009-02-05T12:04:15+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2024-03-29T20:52:47+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9780316041218

ISBN - escritura alterna:
0-316-04121-1, 978-0-316-04121-8
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: kafka, psilaki, shapiro, binns, ellen ellen, hamilton, michael psilakis, michael brown
Título del libro: classic cooking, how roast lamb, cooking for you alone, greek cooking


Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:

Último libro similar:
9780316071734 How to Roast a Lamb (Michael Psilakis)


< para archivar...