- 5 Resultados
precio mínimo: € 49,00, precio máximo: € 65,26, precio promedio: € 52,25
1
Pedir
por BarnesandNoble.com
(aprox. € 65,26)
PedirEnlace patrocinado
Frederic P. Miller (Editor), Agnes F. Vandome (Editor), John McBrewster (Editor):

Food Studies - libro nuevo

ISBN: 9786130659769

Please note that the content of this book primarily consists of articles available from Wikipedia or other free sources online. The term Food Studies describes the critical examination of… Más…

Free Shipping on eligible orders over $25 Gastos de envío:más gastos de envío
2
Pedir
por booklooker.de
€ 49,00
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado

Miller, Frederic P. (Hrsg.) / Vandome, Agnes F. (Hrsg.) / McBrewster, John (Hrsg.):

Food studies - Pasta blanda

2010, ISBN: 9786130659769

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: Alphascript Publishing], The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history,society, and ot… Más…

  - Gastos de envío:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
3
Pedir
por AbeBooks.de
€ 49,00
Envío: € 0,001
PedirEnlace patrocinado
Frederic P. Miller:
Food studies - Pasta blanda

ISBN: 6130659768

[EAN: 9786130659769], Neubuch, [PU: Alphascript Publishing], Neuware - The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history,socie… Más…

NEW BOOK. Gastos de envío:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
4
Pedir
por Buch24.de
(aprox. € 49,00)
PedirEnlace patrocinado
Miller, Frederic P. / Vandome, Agnes F. / McBrewster, John:
Food studies - libro nuevo

ISBN: 6130659768

Alphascript Publishing The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history, society, and other fields. It is distinctive from ot… Más…

Gastos de envío:Versandkostenfrei innerhalb der BRD, más gastos de envío
5
Pedir
por Buch24.de
€ 49,00
PedirEnlace patrocinado
Miller, Frederic P. / Vandome, Agnes F. / McBrewster, John:
Food studies - libro nuevo

ISBN: 6130659768

Alphascript Publishing

  - Gastos de envío:más gastos de envío buch24de

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro

The term Food Studies describes the critical examination of food and its contexts within science, art, history, society, and other fields. It is distinctive from other food-related areas of study such as Nutrition, Agriculture Gastronomy, and Culinary Arts in that it tends to look beyond the mere consumption, production, and aesthetic appreciation of food and tries to illuminate the meaning of food within the human condition. As musicologists study music, those pursing food studies are also interested in analyzing this common feature of human life as it relates to a vast number of academic fields. It is thus a field that involves and attracts philosophers, historians, scientistsliterary scholars, sociologists, art historians, anthropologists, and others.

Detalles del libro - Food studies


EAN (ISBN-13): 9786130659769
ISBN (ISBN-10): 6130659768
Tapa blanda
Año de publicación: 2010
Editorial: International Book Marketing Service Ltd

Libro en la base de datos desde 2008-01-03T23:56:01+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2021-03-22T09:34:09+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9786130659769

ISBN - escritura alterna:
613-0-65976-8, 978-613-0-65976-9
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: agnes vandome, john miller
Título del libro: food


< para archivar...