Entrar a su cuenta
Consejo de Terralibro.es
Libros parecidos
Más, otros libros, que pueden ser muy parecidos a este:
Herramientas de búsqueda
Libros recomendados
Novedades
Publicidad
Anuncio pagado
- 0 Resultados
precio mínimo: € 10,45, precio máximo: € 118,80, precio promedio: € 34,94
...
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Farré, Mercè; Bardina, Xavier
(*)
Farré, Mercè; Bardina, Xavier:
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Pasta blanda

2005, ISBN: 8449024250

ID: 13775670777

[EAN: 9788449024252], Livro novo, [SC: 4.05], [PU: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona], CANDIDATOS A BORRAR, Aquests materials (volums 1 i 2) poden constituir una referència bàsica per a un primer curs d’estadística descriptiva i d’introducció a l’estadística inferencial d’una titulació de les àrees de ciències socials i humanes. De fet, provenen de la revisió minuciosa d’un conjunt de dossiers ja utilitzats en la docència impartida en assignatures amb aquest perfil. El volum 1, elaborat per la professora Mercè Farré i publicat en el número 162 de la col lecció Materials, se circumscriu a l’estudi descriptiu d’una variable, mentre que en el volum 2 s’analitzen les relacions descriptives entre variables i es fa una introducció a la inferència estadística més elemental. La presentació dels conceptes teòrics i dels instruments tècnics es basa sempre en exemples concrets que en faciliten la comprensió. El programari SPSS s’ha utilitzat per produir la major part de resultats, que tanmateix podrien haver-se obtingut amb d’altres aplicacions. El text disposa de llistes d’exercicis resolts i d’enunciats no resolts per estimular l’aprenentatge i alhora motivar el treball individual. Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de la Unitat d’Estadística i d’Investigació Operativa del Departament de Matemàtiques de la UAB i Pedro López-Roldán és professor titular del Departament de Sociologia de la UAB. Tots tres tenen una àmplia experiència docent, tant en assignatures especialitzades de les seves respectives àrees de coneixement, com en assignatures d’estadística aplicada a les ciències socials i a les ciències humanes. Han impartit docència en diverses titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, com les de Ciències Polítiques i de Sociologia. La recerca de Xavier Bardina i de Mercè Farré se centra en l’àmbit de la probabilitat i, més concretament, dels processos estocàstics, mentre que la recerca de Pedro López combina interessos metodològics de la investigació social amb diverses temàtiques de recerca al si del Grup d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT). *** Nota: EL COSTE DE ENVÍO A CANARIAS ES 11.49 EUROS. Si ha realizado un pedido con destino a CANARIAS no podemos hacer el envío con el coste actual. Nos pondremos en contacto con usted para comunicar el coste total del envío a Canarias y si está de acuerdo, Abebooks le efectuará el cargo adicional.

IberLibro.com
AG Library, Malaga, Spain [55702467] [qualificação: 4 (de 5)]
NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 4.05
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Farré, Mercè; Bardina, Xavier
(*)
Farré, Mercè; Bardina, Xavier:
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Pasta blanda

2005, ISBN: 8449024250

ID: 13775670777

[EAN: 9788449024252], Libro nuevo, [SC: 3.5], [PU: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona], CANDIDATOS A BORRAR, Aquests materials (volums 1 i 2) poden constituir una referència bàsica per a un primer curs d’estadística descriptiva i d’introducció a l’estadística inferencial d’una titulació de les àrees de ciències socials i humanes. De fet, provenen de la revisió minuciosa d’un conjunt de dossiers ja utilitzats en la docència impartida en assignatures amb aquest perfil. El volum 1, elaborat per la professora Mercè Farré i publicat en el número 162 de la col lecció Materials, se circumscriu a l’estudi descriptiu d’una variable, mentre que en el volum 2 s’analitzen les relacions descriptives entre variables i es fa una introducció a la inferència estadística més elemental. La presentació dels conceptes teòrics i dels instruments tècnics es basa sempre en exemples concrets que en faciliten la comprensió. El programari SPSS s’ha utilitzat per produir la major part de resultats, que tanmateix podrien haver-se obtingut amb d’altres aplicacions. El text disposa de llistes d’exercicis resolts i d’enunciats no resolts per estimular l’aprenentatge i alhora motivar el treball individual. Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de la Unitat d’Estadística i d’Investigació Operativa del Departament de Matemàtiques de la UAB i Pedro López-Roldán és professor titular del Departament de Sociologia de la UAB. Tots tres tenen una àmplia experiència docent, tant en assignatures especialitzades de les seves respectives àrees de coneixement, com en assignatures d’estadística aplicada a les ciències socials i a les ciències humanes. Han impartit docència en diverses titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, com les de Ciències Polítiques i de Sociologia. La recerca de Xavier Bardina i de Mercè Farré se centra en l’àmbit de la probabilitat i, més concretament, dels processos estocàstics, mentre que la recerca de Pedro López combina interessos metodològics de la investigació social amb diverses temàtiques de recerca al si del Grup d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT).

 IberLibro.com
AG Library, Malaga, Spain [55702467] [Calificación: 4 (de 5)]
NEW BOOK Gastos de envío: EUR 3.50
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Farré, Mercè; Bardina, Xavier
(*)
Farré, Mercè; Bardina, Xavier:
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes - Pasta blanda

2005, ISBN: 8449024250

ID: 13775670777

[EAN: 9788449024252], Neubuch, [PU: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona], CANDIDATOS A BORRAR, Aquests materials (volums 1 i 2) poden constituir una referència bàsica per a un primer curs d’estadística descriptiva i d’introducció a l’estadística inferencial d’una titulació de les àrees de ciències socials i humanes. De fet, provenen de la revisió minuciosa d’un conjunt de dossiers ja utilitzats en la docència impartida en assignatures amb aquest perfil. El volum 1, elaborat per la professora Mercè Farré i publicat en el número 162 de la col lecció Materials, se circumscriu a l’estudi descriptiu d’una variable, mentre que en el volum 2 s’analitzen les relacions descriptives entre variables i es fa una introducció a la inferència estadística més elemental. La presentació dels conceptes teòrics i dels instruments tècnics es basa sempre en exemples concrets que en faciliten la comprensió. El programari SPSS s’ha utilitzat per produir la major part de resultats, que tanmateix podrien haver-se obtingut amb d’altres aplicacions. El text disposa de llistes d’exercicis resolts i d’enunciats no resolts per estimular l’aprenentatge i alhora motivar el treball individual. Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de la Unitat d’Estadística i d’Investigació Operativa del Departament de Matemàtiques de la UAB i Pedro López-Roldán és professor titular del Departament de Sociologia de la UAB. Tots tres tenen una àmplia experiència docent, tant en assignatures especialitzades de les seves respectives àrees de coneixement, com en assignatures d’estadística aplicada a les ciències socials i a les ciències humanes. Han impartit docència en diverses titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, com les de Ciències Polítiques i de Sociologia. La recerca de Xavier Bardina i de Mercè Farré se centra en l’àmbit de la probabilitat i, més concretament, dels processos estocàstics, mentre que la recerca de Pedro López combina interessos metodològics de la investigació social amb diverses temàtiques de recerca al si del Grup d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT).

 AbeBooks.de
AG Library, Malaga, Spain [55702467] [Rating: 4 (von 5)]
NEW BOOK Gastos de envío: EUR 10.00
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes: Volum 2. Descriptiva i exploratòria bivariant. Introducció a la inferència (Materials) - Xavier Bardina, Mercè Farré
(*)
Xavier Bardina, Mercè Farré:
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes: Volum 2. Descriptiva i exploratòria bivariant. Introducció a la inferència (Materials) - libro usado

ISBN: 8449024250

[SR: 244412], Tapa blanda, [EAN: 9788449024252], Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, Libro, [PU: Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona], Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciènci editado por Servei de Publicacions de la Universitat Autònoma de Barcelo, 599365031, Categorías, 902675031, Acción y aventura, 902486031, Arte, cine y fotografía, 902498031, Biografías, diarios y hechos reales, 902502031, Calendarios y agendas, 902503031, Ciencias, tecnología y medicina, 902517031, Consulta, 902516031, Cómics y manga, 902520031, Deporte, 902590031, Derecho, 902595031, Economía y empresa, 1349107031, Fantasía, terror y ciencia ficción, 902681031, Ficción erótica, 902682031, Ficción histórica, 902599031, Guías de estudio y repaso, 902600031, Historia, 902610031, Hogar, manualidades y estilos de vida, 902620031, Humor, 902621031, Infantil y juvenil, 902652031, Informática, internet y medios digitales, 902665031, Lengua, lingüística y redacción, 902673031, Libros de texto, 902729031, Libros y guías de viaje, 902674031, Literatura y ficción, 902685031, Policíaca, negra y suspense, 902693031, Política, 902702031, Religión, 902686031, Romántica, 902716031, Salud, familia y desarrollo personal, 902721031, Sociedad y ciencias sociales, 599364031, Libros

 amazon.es
Lib-Books
Usado Gastos de envío:Envío gratis para pedidos en amazon a partir de EUR 19.- en España, EUR 6.- en el resto de Europa.. Normalmente se envía en el plazo de 1-2 días laborable (EUR 5.50)
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciènci - Farré, Mercè/ Bardina, Xavier
(*)
Farré, Mercè/ Bardina, Xavier:
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciènci - libro usado

ISBN: 8449024250

ID: 19183551289

[EAN: 9788449024252], [SC: 6.98], [PU: Servei de Publicacions de la Universitat]

 IberLibro.com
Atmosphere Books, Dos Hermanas, SEVIL, Spain [53985426] [Calificación: 4 (de 5)]
Gastos de envío: EUR 6.98
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.

Detalles del libro
Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes

Aquests materials (volums 1 i 2) poden constituir una referència bàsica per a un primer curs d¿estadística descriptiva i d¿introducció a l¿estadística inferencial d¿una titulació de les àrees de ciències socials i humanes. De fet, provenen de la revisió minuciosa d¿un conjunt de dossiers ja utilitzats en la docència impartida en assignatures amb aquest perfil. El volum 1, elaborat per la professora Mercè Farré i publicat en el número 162 de la col·lecció Materials, se circumscriu a l¿estudi descriptiu d¿una variable, mentre que en el volum 2 s¿analitzen les relacions descriptives entre variables i es fa una introducció a la inferència estadística més elemental. La presentació dels conceptes teòrics i dels instruments tècnics es basa sempre en exemples concrets que en faciliten la comprensió. El programari SPSS s¿ha utilitzat per produir la major part de resultats, que tanmateix podrien haver-se obtingut amb d¿altres aplicacions. El text disposa de llistes d¿exercicis resolts i d¿enunciats no resolts per estimular l¿aprenentatge i alhora motivar el treball individual.Xavier Bardina Simorra i Mercè Farré Cervelló són professors titulars de la Unitat d¿Estadística i d¿Investigació Operativa del Departament de Matemàtiques de la UAB i Pedro López-Roldán és professor titular del Departament de Sociologia de la UAB. Tots tres tenen una àmplia experiència docent, tant en assignatures especialitzades de les seves respectives àrees de coneixement, com en assignatures d¿estadística aplicada a les ciències socials i a les ciències humanes. Han impartit docència en diverses titulacions de la Universitat Autònoma de Barcelona, com les de Ciències Polítiques i de Sociologia. La recerca de Xavier Bardina i de Mercè Farré se centra en l¿àmbit de la probabilitat i, més concretament, dels processos estocàstics, mentre que la recerca de Pedro López combina interessos metodològics de la investigació social amb diverses temàtiques de recerca al si del Grup d¿Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT).

Detalles del libro - Estadística: un curs introductori per a estudiants de ciències socials i humanes


EAN (ISBN-13): 9788449024252
ISBN (ISBN-10): 8449024250
Tapa blanda
Año de publicación: 2005
Editorial: Universidad Autónoma de Barcelona. Servicio de Publicaciones = Universitat Autònoma de Barcelona. Servei de Publicacions
121 Páginas
Idioma: spa/Spanisch

Libro en la base de datos desde 2009-02-26T06:04:34+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2019-06-21T20:36:31+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9788449024252

ISBN - escritura alterna:
84-490-2425-0, 978-84-490-2425-2


< para archivar...
Libros relacionados