A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per… Más…
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.<
Abacus.coop
Nr. 9788494504129. Gastos de envío:, , zzgl. Versandkosten., más gastos de envío Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per… Más…
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un ápat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronómica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per qué ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perqué no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.<
imosver.com
Imosver CAT Gastos de envío:Zzgl. Versandkosten., más gastos de envío Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Catalunya Bull - [Livre en VO] - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Ed… Más…
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Catalunya Bull - [Livre en VO] - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Editorial Sidilla<
Fnac.com
Nr. Gastos de envío:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30) Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per… Más…
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronòmica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per què ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perquè no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.<
Nr. 9788494504129. Gastos de envío:, , zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per… Más…
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un ápat untuós a les envistes de la Quaresma. D'altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se'n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble. Molts reivindiquen que aquesta festa gastronómica popular sigui reconeguda oficialment. Per fer aquest llibre hem parlat amb gent de tot el país i hem constatat que Catalunya bull. Ens han explicat com, quan i per qué ens agrada tant l'escudella i ens agrada també tant menjar-la en bona companyia. Tots ells ens han deixat, a més, les receptes que fan cada any, perqué no es perdin i per si les volem fer a casa. Per primer cop deixem testimoni d'una tradició popular que fa sortir al carrer unes 100.000 persones.<
CAT Gastos de envío:Zzgl. Versandkosten., más gastos de envío Imosver
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Catalunya Bull - [Livre en VO] - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Ed… Más…
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Catalunya Bull - [Livre en VO] - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Editorial Sidilla<
Nr. Gastos de envío:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30)
1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.
A Catalunya, cada any, hi ha cinquanta pobles i ciutats que treuen les calderes o els perols al carrer per cuinar una escudella que després menjaran veïns i passavolants. Molts ho fan per Carnestoltes seguint una tradició que diu que abans, en temps reculats, els senyors feudals convidaven vassalls i pobres a un àpat untuós a les envistes de la Quaresma. D?altres ho fan per Nadal, per alimentar fires. També se?n fan en algunes romeries o festes populars. Tots saben que cada escudella que fan contribueix a fer poble.
Detalles del libro - Catalunya bull
EAN (ISBN-13): 9788494504129 ISBN (ISBN-10): 8494504126 Tapa blanda Año de publicación: 2016 Editorial: Edicions Sidillà SL, Spain
Libro en la base de datos desde 2018-04-23T04:29:05+02:00 (Madrid) Página de detalles modificada por última vez el 2023-09-10T05:08:34+02:00 (Madrid) ISBN/EAN: 9788494504129
ISBN - escritura alterna: 84-945041-2-6, 978-84-945041-2-9