- 5 Resultados
precio mínimo: € 0,94, precio máximo: € 4,28, precio promedio: € 2,87
1
Pedir
por Biblio.com
$ 2,39
(aprox. € 2,20)
Envío: € 7,351
PedirEnlace patrocinado
Kirk, David, Milson, Anthony:

Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (Closed)) - libro usado

ISBN: 9780853121329

Ellis Horwood Ltd , Publisher. Used - Good. Former Library book. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside. 100% Money Back Guarantee. Shipped to over one milli… Más…

  - Gastos de envío: EUR 7.35 Better World Books
2
Pedir
por Biblio.com
$ 4,28
(aprox. € 3,95)
Envío: € 8,731
PedirEnlace patrocinado

David Kirk and Anthony Milson:

Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood series in food science & technology) - encuadernado, tapa blanda

1980, ISBN: 9780853121329

Ellis Horwood Ltd , Publisher, 1980. This book has hardback covers.Ex-library,With usual stamps and markings,In fair condition, suitable as a study copy.Dust Jacket in fair condition., E… Más…

  - Gastos de envío: EUR 8.73 Anybook Ltd
3
Pedir
por AbeBooks.de
€ 0,94
Envío: € 3,931
PedirEnlace patrocinado
Kirk, David, Milson, Anthony:
Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (Closed)) - libro usado

1980

ISBN: 085312132X

[EAN: 9780853121329], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Ellis Horwood Ltd , Publisher], Ships from the UK. Former Library book. Shows some signs of wear, and may have some markings on the in… Más…

NOT NEW BOOK. Gastos de envío: EUR 3.93 Better World Books Ltd, Dunfermline, United Kingdom [53572034] [Rating: 5 (von 5)]
4
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 5,01
(aprox. € 4,28)
Envío: € 5,121
PedirEnlace patrocinado
Milson, A:
Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (Closed)) - encuadernado, tapa blanda

1980, ISBN: 9780853121329

John Wiley & Sons, 1980. Hardcover. Used; Good. Spine faded. Fast Dispatch. Expedited UK Delivery Available. Excellent Customer Service. Bookbarn International Inventory #2404111, John… Más…

Gastos de envío: EUR 5.12 Bookbarn International
5
Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (Closed)) - Kirk, David, Milson, Anthony
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 2,98
PedirEnlace patrocinado
Kirk, David, Milson, Anthony:
Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology (Closed)) - libro usado

1980, ISBN: 9780853121329

Hardcover book. Published by Ellis Horwood Ltd , Publisher (1980) Media > Book

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro

Detalles del libro - Principles of Design and Operation of Catering Equipment (Ellis Horwood Series in Food Science & Technology)


EAN (ISBN-13): 9780853121329
ISBN (ISBN-10): 085312132X
Tapa dura
Año de publicación: 1980
Editorial: Ellis Horwood Ltd , Publisher

Libro en la base de datos desde 2008-03-15T06:35:24+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2021-05-12T22:22:56+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 085312132X

ISBN - escritura alterna:
0-85312-132-X, 978-0-85312-132-9
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: milson david, david anthony, kirk david
Título del libro: food design


< para archivar...