1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.
Al-Baghdadi's Kitab al-Tabikh was for long the only medieval Arabic Cookery book known to the English-speaking world, thanks to A J Arberry's path-breaking 1939 translation, reissued by Prospect Books in 2001 in Medieval Arab Cookery. For centuries, it has been the favourite Arab cookery book of the Turks. The original manuscript is still in Istanbul, and at some point a Turkish sultan commissioned a very handsome copy which can still be seen in The British Library in London. Charles Perry has re-visited the manuscript and discovered many possible errors and amendments that affect the interpretation of these essential recipes for the understanding of medieval Arab cookery. He has produced a new English translation incorporating these ammendments and fully annotating his variations with the 'authorised' version. Scholars will now have a definitive text in an inexpensive and handy format.
Detalles del libro - A Baghdad Cookery Book: Tthe Book of Dishes (Kitaab Al-oTabaikh) (Petits Propos Culinaires)
EAN (ISBN-13): 9781903018422 ISBN (ISBN-10): 1903018420 Tapa blanda Año de publicación: 2005 Editorial: Prospect Books 127 Páginas Peso: 0,181 kg Idioma: eng/Englisch
Libro en la base de datos desde 2007-06-06T17:03:15+02:00 (Madrid) Página de detalles modificada por última vez el 2023-08-13T18:57:50+02:00 (Madrid) ISBN/EAN: 9781903018422
ISBN - escritura alterna: 1-903018-42-0, 978-1-903018-42-2 Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados: Autor del libro: hasan, charles perry, karim, baghdadi, ibn baytar, ibn arabi Título del libro: perry charles, petits propos culinaires, cookery book, baghdad, kitaab, kitab tabikh, kitab isfar, all about cookery, petit petit, region identität künstlerinnen aus ländern, petits propos culinaire