- 5 Resultados
precio mínimo: € 7,03, precio máximo: € 39,22, precio promedio: € 15,37
1
Foods : A Scientific Approach by Helen G., Weaver, Connie M. Charley - Helen G., Weaver, Connie M. Charley
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 9,99
PedirEnlace patrocinado
Helen G., Weaver, Connie M. Charley:

Foods : A Scientific Approach by Helen G., Weaver, Connie M. Charley - libro usado

ISBN: 9780023219511

This edition, written for readers who have an adequate background in chemistry, continues the emphasis of the scientific aspects of the study of foods. Drawing upon the basic sciences of … Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
2
Foods : A Scientific Approach - Charley, Helen
Pedir
por BetterWorldBooks.com
€ 7,03
PedirEnlace patrocinado

Charley, Helen:

Foods : A Scientific Approach - libro usado

ISBN: 9780023219511

This edition, written for readers who have an adequate background in chemistry, continues the emphasis of the scientific aspects of the study of foods. Drawing upon the basic sciences of … Más…

used in stock. Gastos de envío:zzgl. Versandkosten., más gastos de envío
3
Pedir
por alibris.co.uk
£ 33,18
(aprox. € 39,22)
PedirEnlace patrocinado
Charley, Helen; Weaver, Connie M.:
Foods: a Scientific Approach (3rd Edition) - Pasta blanda

1997

ISBN: 9780023219511

Paperback, Used, good, Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD., [PU: Prentice Hall]

Gastos de envío:más gastos de envío Franklin Lakes, NJ, TEXTSHUB
4
Pedir
por alibris.co.uk
£ 11,17
(aprox. € 13,20)
PedirEnlace patrocinado
Charley, Helen:
Foods: a Scientific Approach - Pasta blanda

1997, ISBN: 9780023219511

Trade paperback, Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported., Used, [PU: Prentice Hall]

Gastos de envío:más gastos de envío Philadelphia, PA, BooksRun
5
Pedir
por Biblio.co.uk
$ 8,50
(aprox. € 7,41)
Envío: € 10,471
PedirEnlace patrocinado
Helen Charley; Connie M. Weaver:
Foods: A Scientific Approach (3rd Edition) - Pasta blanda

1997, ISBN: 9780023219511

Prentice Hall, 1997-08-21. Paperback. Good., Prentice Hall, 1997-08-21, 2.5

Gastos de envío: EUR 10.47 Ergodebooks

1Dado que algunas plataformas no nos comunican las condiciones de envío y éstas pueden depender del país de entrega, del precio de compra, del peso y tamaño del artículo, de una posible membresía a la plataforma, de una entrega directa por parte de la plataforma o a través de un tercero (Marketplace), etc., es posible que los gastos de envío indicados por eurolibro/terralibro no concuerden con los de la plataforma ofertante.

Datos bibliográficos del mejor libro coincidente

Detalles del libro
Foods: A Scientific Approach

This edition, written for readers who have an adequate background in chemistry, continues the emphasis of the scientific aspects of the study of foods. Drawing upon the basic sciences of chemistry, physics, microbiology, and physiology, it provides readers with an understanding of the complex nature of food and the changes that occur when it is prepared, processed and stored, whether at home, in the industrial kitchen, or in industry. The book integrates the theoretical and practical aspects involved in the production and handling of foods.

Detalles del libro - Foods: A Scientific Approach


EAN (ISBN-13): 9780023219511
ISBN (ISBN-10): 0023219513
Tapa blanda
Año de publicación: 1997
Editorial: Prentice Hall
582 Páginas
Peso: 1,084 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2007-01-19T16:10:02+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2024-01-12T18:16:05+01:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 0023219513

ISBN - escritura alterna:
0-02-321951-3, 978-0-02-321951-1
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: erst sticher, mortis rigor, masaru emoto, fabiana attanosio, alex hirsch, nicholas, winton, frankl
Título del libro: london street fashion, ukulele für melodie und begleitung, tattoo, water crystal photo art, cinderella, journal speical edition, oxford modern english, open swimmer, der mensch auf der suche nach dem sinn


< para archivar...