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Michael O'keefe:

Residue Analysis in Food: Principles and Applications [Hardcover] O'Keefe, Micha - encuadernado, tapa blanda

ISBN: 9789057024412

presents ...Residue Analysis in Food: Principles and Applications [Hardcover] O'Keefe, Michael ISBN:9057024411 Author:O'Keefe, Michael [Editor] Publisher:CRC Press Release Date:2000-02-… Más…

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[SR: 3557117], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789057024412], Taylor & Francis Ltd, Taylor & Francis Ltd, Book, [PU: Taylor & Francis Ltd], Taylor & Francis Ltd, 56887011, Nachschlagewerke & Sa… Más…

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ISBN: 9057024411

[SR: 3557117], Gebundene Ausgabe, [EAN: 9789057024412], Taylor & Francis Ltd, Taylor & Francis Ltd, Book, [PU: Taylor & Francis Ltd], Taylor & Francis Ltd, 56887011, Nachschlagewerke & Sa… Más…

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1999, ISBN: 9789057024412

Taylor & Francis Ltd, Gebundene Ausgabe, 324 Seiten, Publiziert: 1999-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: illustrations, (some colour ), 1.54 kg, Nachschlagewerke & Samm… Más…

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2000, ISBN: 9789057024412

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Detalles del libro
Residue Analysis in Food: Principles and Applications

Residue analysis in food is an essential science in terms of the number of laboratories and analysts involved worldwide and the range of analytical techniques available. This text combines the principles and applications of the techniques employed in residue analysis to provide the reader with an understanding and a practical demonstration.

Detalles del libro - Residue Analysis in Food: Principles and Applications


EAN (ISBN-13): 9789057024412
ISBN (ISBN-10): 9057024411
Tapa dura
Año de publicación: 2000
Editorial: O'Keeffe, Michael, Taylor & Francis Ltd
324 Páginas
Peso: 0,676 kg
Idioma: eng/Englisch

Libro en la base de datos desde 2007-03-04T13:33:23+01:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2023-07-04T12:32:59+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9057024411

ISBN - escritura alterna:
90-5702-441-1, 978-90-5702-441-2
Mode alterno de escritura y términos de búsqueda relacionados:
Autor del libro: keefe
Título del libro: food inc, analysis


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