Entrar a su cuenta
Consejo de Terralibro.es
Herramientas de búsqueda
Libros recomendados
Novedades
Publicidad
Anuncio pagado
- 0 Resultados
precio mínimo: € 7,22, precio máximo: € 11,05, precio promedio: € 8,50
...
Mira la tele! I pensa-hi!
(*)
Mira la tele! I pensa-hi! - Pasta blanda

2007, ISBN: 8496187543, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Gastos de envío:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

ID: 9788496187542

Internationaler Buchtitel. In spanischer Sprache. 128 Seiten, [GR: 27220 - TB/Erziehung/Bildung/Allgemeines /Lexika], [SW: - Education / General], Kartoniert/Broschiert, Klappentext: T¿agrada la televisió i no et consideres cap babau? Ets dels que busquen un sentit diferent i personal a les qüestions de sempre? Aconsegueixes triar allò que més t¿agrada entre tanta oferta televisiva? I saps perquè ho has triat? De segur que ja t¿havies plantejat alguna d¿aquestes preguntes, fins i tot potser has sentit curiositat per trobar-ne la resposta. Doncs això vol dir que estàs infectat pel virus del pensament crític i que aquest llibre està fet expressament per a tu. D¿una manera clara i amena, l¿autor posa a l¿abast dels lectors els referents del pensament clàssic amb la finalitat d¿interpretar la programació, continguts i formats de la televisió que tenim. Formar espectadors actius i avesats, tot introduint-hi la reflexió filosòfica com una activitat saludable són els objectius que persegueix aquest llibre. T¿agrada la televisió i no et consideres cap babau? Ets dels que busquen un sentit diferent i personal a les qüestions de sempre? Aconsegueixes triar allò que més t¿agrada entre tanta oferta televisiva? I saps perquè ho has triat? De segur que ja t¿havies plantejat alguna d¿aquestes preguntes, fins i tot potser has sentit curiositat per trobar-ne la resposta. Doncs això vol dir que estàs infectat pel virus del pensament crític i que aquest llibre està fet expressament per a tu. D¿una manera clara i amena, l¿autor posa a l¿abast dels lectors els referents del pensament clàssic amb la finalitat d¿interpretar la programació, continguts i formats de la televisió que tenim. Formar espectadors actius i avesats, tot introduint-hi la reflexió filosòfica com una activitat saludable són els objectius que persegueix aquest llibre.

Buchgeier.com
Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Gastos de envío:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Mira la tele i pensa-hi! -  Senabre
(*)
Senabre:
Mira la tele i pensa-hi! - libro nuevo

ISBN: 9788496187542

T T¿agrada la televisió i no et consideres cap babau? Ets dels que busquen un sentit diferent i personal a les qüestions de sempre? Aconsegueixes triar allò que més t¿agrada entre tanta oferta televisiva? I saps perquè ho has triat? De segur que ja t¿havies plantejat alguna d¿aquestes preguntes, fins i tot potser has sentit curiositat per trobar-ne la resposta. Doncs això vol dir que estàs infectat pel virus del pensament crític i que aquest llibre està fet expressament per a tu. D¿una manera clara i amena, l¿autor posa a l¿abast dels lectors els referents del pensament clàssic amb la finalitat d¿interpretar la programació, continguts i formats de la televisió que tenim. Formar espectadors actius i avesats, tot introduint-hi la reflexió filosòfica com una activitat saludable són els objectius que persegueix aquest llibre.

imosver.com
Gastos de envío:más gastos de envío
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.
Mira la tele i pensa-hi! - Senabre
(*)
Senabre:
Mira la tele i pensa-hi! - libro nuevo

ISBN: 9788496187542

ID: 0010007003

T

 imosver.com
Imosver
CAT Gastos de envío:zzgl. Versandkosten, más gastos de envío
Details...
(*) Libro agotado significa que este título no está disponible por el momento en alguna de las plataformas asociadas que buscamos.

Detalles del libro
Mira la tele! I pensa-hi!

T¿agrada la televisió i no et consideres cap babau? Ets dels que busquen un sentit diferent i personal a les qüestions de sempre? Aconsegueixes triar allò que més t¿agrada entre tanta oferta televisiva? I saps perquè ho has triat? De segur que ja t¿havies plantejat alguna d¿aquestes preguntes, fins i tot potser has sentit curiositat per trobar-ne la resposta. Doncs això vol dir que estàs infectat pel virus del pensament crític i que aquest llibre està fet expressament per a tu. D¿una manera clara i amena, l¿autor posa a l¿abast dels lectors els referents del pensament clàssic amb la finalitat d¿interpretar la programació, continguts i formats de la televisió que tenim. Formar espectadors actius i avesats, tot introduint-hi la reflexió filosòfica com una activitat saludable són els objectius que persegueix aquest llibre.

Detalles del libro - Mira la tele! I pensa-hi!


EAN (ISBN-13): 9788496187542
ISBN (ISBN-10): 8496187543
Tapa blanda
Año de publicación: 2007
128 Páginas
Idioma: spa/Spanisch

Libro en la base de datos desde 2008-05-07T09:01:12+02:00 (Madrid)
Página de detalles modificada por última vez el 2015-06-05T16:48:57+02:00 (Madrid)
ISBN/EAN: 9788496187542

ISBN - escritura alterna:
84-96187-54-3, 978-84-96187-54-2


< para archivar...